Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тонна олів'є для військових: Сюрприз від житомирських волонтерів

Тонна олів'є для військових: Сюрприз від житомирських волонтерів фото

Волонтери з Житомира приготували та вислали тонну салату "Олів'є" на передову для підтримки воїнів Збройних сил України. Ініціатором акції виступив Артур Волинець, який повідомив про подію Суспільному.

Житомиряни дізналися про можливість готування олів'є для військових завдяки соціальним мережам. Місцеві підприємці забезпечили необхідні овочі для салату.

"Зранку ми всі відварили - 300 кілограмів картоплі, 1000 яєць, 100 кілограмів моркви", - розповів Артур Волинець. "Допомогли нам люди з інвалідністю, які всі овочі почистили. Це вже другий рік, коли ми готуємо салат для наших воїнів".

Наталія Пасічник та її донька Марія долучилися до приготування, нарізаючи картоплю. Жінка підкреслила, що салат "Олів'є" є символом чекання вдома для воїнів та висловила подяку за їхню службу.

Волонтерка Марія Пасічник висловила бажання допомагати військовим та виразила надію, що їхні зусилля приносять вдячність та тепло на передову.

"Дивні дуже почуття. Дуже хочеться робити це, щоб вони були вдома, а не на фронті", — сказала волонтерка Марія Пасічник.

Олександра Бабич приєдналася до нарізання ковбаси та поділилася, що її запросили колеги по роботі долучитися до акції. Вона висловила свою готовність допомагати та виразила вдячність за можливість приєднатися до благородної справи.

"Стараємося дрібно нарізати, щоб хлопцям було смачно. Дуже хочеться їм догодити, щоб вони відчули наше тепло. Це все хочеться передати їм і нагадати, що ми за них піклуємося, чекаємо", — розповіла волонтерка Ірина Вєтрова.

Організатор Артур Волинець підкреслив, що деякі інгредієнти, такі як цибуля та майонез, додадуть до салату безпосередньо перед подачею на стіл.

"Олів'є не будемо заправляти. Туди не будемо додавати цибулю. Ми її кладемо окремо. Нам допомогли із майонезом. Ми просто передамо майонез, а вони вже будуть там самі заправляти і солити", - додав Волинець.

22 грудня волонтери завантажили тонну олів'є та вирушили на схід країни, щоб надати військовим смачну підтримку на Різдво.

Фото: suspilne.media

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: