Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подарунок до Різдва: Генштаб підтвердив знищення двох ворощих винищувачів

Подарунок до Різдва: Генштаб підтвердив знищення двох ворощих винищувачів фото

Оперативна інформація станом на 06:00 25 грудня 2023 року щодо російського вторгнення:

Героїчна стійкість та відданість українських захисників на фронті продовжується, адже наша країна відбиває ворожі атаки в ім'я незалежності та свободи. На сьогоднішній день минуло 670-та доба великомасштабної агресії з боку російської федерації.

Російський противник не припиняє порушувати норми міжнародного права та грубо ігнорує правила ведення війни. За минулу добу відзначилися 66 бойових зіткнень, і, на жаль, це призвело до загибелі та поранення серед цивільного населення. Російські терористичні атаки призвели до руйнувань та пошкоджень приватних житлових будинків та інфраструктури.

Генштаб Збройних сил України підтверджує успішне знищення російських винищувачів Су-30 та Су-34, завдяки діям наших військових. 

Підрозділи ракетних військ України успішно атакували 2 артилерійські засоби та пункт управління противника.

Повітряні сили доповіли про успішне знищення двох ворожих літаків: Су-34 на Донеччині та Су-30СМ над акваторією Чорного моря.

Су-34 — це радянський/російський винищувач-бомбардувальник, призначений для точного ураження наземних та повітряних цілей. Су-30 — це двомісний багатоцільовий винищувач, розроблений для завоювання переваги в повітрі та різноманітних завдань.

Нагадаємо, вартість одного такого бомбардувальника – близько $50 млн. Кращий подарунок до свят! Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: