Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Чернігівщині затримано чоловіка який незаконно зрубав майже 150 сосен

На Чернігівщині затримано чоловіка який незаконно зрубав майже 150 сосен фото

У Ніжинському районі Чернігівщини правоохоронці виявили чоловіка, який незаконно вирубав практично 150 сосен. Інцидент став відомий після того, як місцевий лісник звернувся до поліції в Носівці 19 грудня, повідомивши про неправомірне вирубування молодих дерев в одному з кварталів Носівського лісового господарства.

За інформацією Головного управління Нацполіції у Чернігівській області, поліцейські провели огляд місця події та встановили втрату практично 150 сосен. Внаслідок комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що до незаконного вирубування дерев причетний 31-річний місцевий мешканець.

Після отримання відомостей від лісника поліцейські вирушили до дому затриманого чоловіка, де провели обшук та виявили вже зрубані сосни. Зловмисник визнав свою вину та надав відповідні свідчення.

Співробітники поліції у м. Носівка взяли під процесуальне керівництво Ніжинської окружної прокуратури та вилучили 149 незаконно добутих дерев сосни. У зв'язку з фактом незаконної порубки лісу розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у даній справі продовжується.

Фото: Головне управління Національної поліції в Чернігівській області
Офіційний вебпортал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: