Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ще один російський корабель знищено! «Новочеркаськ» всьо!

Ще один російський корабель знищено! «Новочеркаськ» всьо! фото

У Міністерстві оборони Російської Федерації підтверджено, що Україна завдала удару по великому десантному кораблі "Новочеркаськ" у Феодосії вночі 26 грудня. Заява відомства РФ стверджує, що корабель зазнав пошкоджень в результаті відбиття удару Збройних сил України, які використовували авіаційні керовані ракети.

Окупаційна влада Криму повідомила про наслідки нападу, вказавши, що є загиблий і двоє поранених, а також пошкодження шести будівель, головним чином, розбиті вікна.

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов повідомив, що одна людина загинула, а ще двоє отримали поранення внаслідок атаки у Феодосії, при цьому пошкоджено шість будівель.

Скріншот. Telegram-канал"Кримський вітер"

Деталі події надані Повітряними силами Збройних сил України, які також підтвердили знищення російського великого десантного корабля "Новочеркаськ" в тимчасово окупованій Феодосії. Зазначається, що масована дронова атака почалася 25 грудня о 18:30 і тривала до 3 години ночі 26 грудня, зі східного напрямку.

"Зафіксовано 19 пусків "шахедів" з районів Балаклава – Крим та Приморсько-Ахтарськ – РФ. У результаті протиповітряного бою знищено 13 ударних безпілотників Shahed-136/131 в межах Одеської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей. Близько 02:30 26 грудня тактична авіація Повітряних сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у районі Феодосії. Результат – "наліцо"!" – додали Повітряні сили.

Кадри пожежі у Феодосії після удару ЗСУ / Telegram-канал"Кримський вітер"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: