Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загублений в Орландо: 6-річний хлопчик полетів не тим літаком

Загублений в Орландо: 6-річний хлопчик полетів не тим літаком  фото

У Сполучених Штатах шестирічний хлопчик випадково потрапив на не той літак без супроводу. Співробітники авіакомпанії Spirit Airlines допустились помилки, висадивши його в іншому місті, за сотні кілометрів від його родини.

Подія трапилася під час передсвяткової метушні, коли маленький Каспер мав вилетіти з міжнародного аеропорту Філадельфії до міжнародного аеропорту Південно-Західної Флориди у Форт-Майєрсі. Це був його перший у житті авіапольот. Однак через непорозуміння він опинився на рейсі до Орландо, місті, яке віддалене від його правильного пункту призначення аж на чотири години їзди.

Бабуся хлопчика, Марія Рамос, розповіла про шалену паніку, яка виникла, коли онук не з'явився у Форт-Майєрсі. Коли вона запитала про його місце призначення, їй повідомили, що він запізнився на рейс. Рамос стверджувала, що це неможливо, оскільки вона мала талон на реєстрацію. Вона негайно звернулася до стюардеси, яка запевнила її, що на потрібному борті дітей не було.

Spirit Airlines визнали свою помилку, зазначивши, що хлопчик завжди перебував під наглядом членів їхньої команди. Авіакомпанія намагається виправити ситуацію і відшкодувати родині за виниклі незручності.

Марія Рамос вирушила до Орландо, після того як їй зателефонував онук і повідомив, що Spirit Airlines пропонує відшкодування за подорож на автомобілі. Проте бабуся настоює на поясненнях стосовно причин такої події та вимагає від авіакомпанії роз'яснень та відповідей щодо того, як взагалі могло трапитися таке непорозуміння.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: