Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відома російська рок-група представила нову пісню "Ты прости нас, Украина"

Як повідомляє видання "Новое время", музиканти виконали свою нову пісню, в якій висловили своє ставлення до війни Росії проти України, на концерті в київському клубі "Атлас" у середу, 13 травня. У пісні згадує Небесну сотню і президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Відома російська рок-група "Телевизор" представила свою нову композицію, що має назву "Ты прости нас, Украина".

Як повідомляє видання "Новое время", музиканти виконали свою нову пісню, в якій висловили своє ставлення до війни Росії проти України, на концерті в київському клубі "Атлас" у середу, 13 травня.


У пісні "Ты прости нас, Украина" згадує Небесну сотню і президента Російської Федерації Володимира Путіна.

"У вас Небесная сотня, у нас рабская месть. Ты прости нас, Украина, это рушится русский ритм, мы не ведаем, что творим... Ты прости нас, за Крым и за Донбасс. Все протесты и митинги зря, мы вскормили в Кремле упыря", - співають музиканти.

"Телевизор" - радянська і російська рок-група, яка була заснована в Ленінграді в 1984 році. Засновником, автором текстів, музики та ідейним натхненником групи є Михайло Борзикін. Одна з найбільш неоднозначних і неординарних груп пострадянського простору, що поєднує в собі важку електронну музику, за стилістикою порівнювану з Depeche Mode, і просочені похмурим протистоянням всьому світу тексти.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: