Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Слово пацана" по Київськи: Як підлітки грабували однолітків

"Слово пацана" по Київськи: Як підлітки грабували однолітків фото

Правоохоронці викрили групу молодиків, які планували скоїти серію злочинів в Києві. За інформацією поліції, порушники, надихнувшись російським серіалом, напали на 16-річного хлопця, організувавши грабіж із застосуванням насильства. Двом фігурантам, серед яких є неповнолітній, пред'явлено підозру.

За словами начальника Подільського управління поліції Юрія Трембіцького, відомства швидко виявили і затримали осіб, причетних до нападу. Виявилося, що група молодиків, в основному неповнолітні, планувала вчиняти злочини у столиці.

Зловмисники залучали до своїх дій дівчат, які в інтернеті знайомилися з хлопцями та запрошували їх на побачення. Особливу увагу приділяли власникам дорогих гаджетів. Група планувала грабувати тих, хто відгукнеться на їх запрошення.

У цьому випадку група напала на 16-річного хлопця, відібравши його мобільний телефон. Здобутий гаджет зловмисники здавали до ломбарду, а отримані кошти ділили між собою. Фігуранти визнали, що на злочин їх надихнув російський серіал, і вони намагались наслідувати кримінальне життя підлітків, якими вони захопилися.

Поліція вилучила викрадений мобільний телефон як доказ. Двом фігурантам, 2006 та 2007 років народження, повідомлено про підозру у вчиненні грабежу із застосуванням насильства. За цим злочином їм загрожує від семи до десяти років позбавлення волі за законом України.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: