Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Блокпостів на Київщині буде більше

Блокпостів на Київщині буде більше фото

Мешканці Київщини можуть бути впевнені у своїй безпеці. З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року поліція повідомляє про вжиття додаткових заходів з контрдиверсійної та загальної безпеки в регіоні. Рішення було прийняте під час засідання ради оборони Київщини, оскільки зважають на можливі новорічні провокації ворога.

Це – «контрдиверсійні заходи» перевірці підлягатимуть торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади. - Руслан Кравченко - голова Київської ОДА

У рамках заходів братимуть участь Служба безпеки України, Національна поліція, Національна гвардія та 114 окрема бригада територіальної оборони. По всій області буде збільшено кількість блокпостів, особливу увагу приділять місцям масового збору людей, таким як торгові центри, супермаркети, вокзали та медичні заклади.

Ці заходи також полегшать розшукові дії. За даними поліції, в розшуку перебуває понад 11 тис. осіб через вчинення різних кримінальних та адміністративних правопорушень.

Закликаємо всіх мешканців Київщини та гостей області розуміти необхідність посилення заходів безпеки та можливих зупинок на блокпостах. Також нагадуємо про важливість мати при собі документи, що посвідчують особу.

Поліція закликає всіх бути пильними і, помітивши фото чи відеофіксацію об'єктів оборонної чи критичної інфраструктури, повідомляти про це правоохоронців.

Безпека регіону і держави – це спільна відповідальність, і поліція робить все можливе, щоб кожна людина відчувала себе захищеною.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: