Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чернігівські палії: Хотіли вкрасти авто у військового але спалили його

Чернігівські палії: Хотіли вкрасти авто у військового але спалили його фото

Поліцейські Чернігівського райуправління затримали двох місцевих мешканців, які, намагаючись заволодіти автомобілем, вирішили спалити його вогнем. Один із зловмисників вже повідомлений про підозру у вчиненні навмисного знищення майна.

Заява про підпал машини надійшла на лінію «102» від жительки одного із сіл Чернігівського району. Жінка розповіла, що автомобіль ВАЗ 2107, що належав її чоловікові-військовому, стояв біля будинку та став об'єктом підпалу, внаслідок чого автівка згоріла повністю.

На місце події вирушила слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції. Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників — двох місцевих жителів у віці 25 та 19 років.

З'ясувалося, що старший із зловмисників спробував підштовхнути свого 19-річного знайомого до крадіжки автомобіля їхнього односельця. Проте заволодіти транспортним засобом їм не вдалося. Тоді спільники вирішили викрасти автомагнітолу та після цього один із них підпалив машину.

Під час проведення санкціонованих обшуків у приміщеннях зловмисників правоохоронці вилучили у одного з них викрадену автомагнітолу.

На даний момент слідчий поліції оголосив підозру одному із зловмисників у умисному знищенні майна шляхом підпалу (ч.2 статті 194 Кримінального кодексу України). За це йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Також поліцейські готують повідомлення іншому фігуранту про підозру у незакінченому замаху на незаконне заволодіння транспортним засобом (ч.1 статті 15, стаття 289 Кримінального кодексу України). За такі дії йому може бути призначено до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Фото: Поліція Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: