Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ракетний обстріл Харкова: 1 загиблий та 41 поранений

Ракетний обстріл Харкова: 1 загиблий та 41 поранений фото

Окупанти здійснили кілька ракетних ударів по Харкову 2.01.2024. За даними голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова та мера Ігоря Терехова, наразі відомо про понад 40 поранених та одну загиблу людину.

 "Є кілька прильотів у середмісті Харкова, в районах житлової забудови. Там зараз пожежа, на місце виїхали рятівники. Інформація щодо постраждалих нині уточнюється", - написав Терехов.

Ігор Терехов поділився інформацією про прильоти ракет у центральних районах Харкова, де виникли пожежі. Рятувальні служби вже працюють на місцях подій. Синєгубов додав, що окупанти влаштували принаймні чотири удари, що призвели до пошкодження багатоквартирних будинків і автомобілів.

За оновленою інформацією, наразі медичні працівники надають допомогу шістьом постраждалим. Однак раніше було заявлено про 22 поранених, з яких 16 госпіталізовано. Ліквідація наслідків атак триває.

Згодом було уточнено, що кількість поранених зросла до 41 особи внаслідок ранкового удару. Синєгубов підкреслив, що одна жінка загинула, а дані про інших загиблих встановлюються. Також зазначено, що ворог використовував "Кинджали" у своїх атаках.

Сьогодні вранці російські окупанти використали 16 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС для атаки ракетами на територію України, а також випустили низку аеробалістичних ракет "Кинджал" на столицю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: