Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Масові відключення світла на Чернігівщині

Масові відключення світла на Чернігівщині фото

Після масованої атаки росіян продовжуються зусилля фахівців з відновлення електропостачання. Ситуація в енергосистемі контрольована, хоча відзначено перебої зі світлом і водопостачанням.

Яка ситуація в енергосистемі

Міненерго повідомило, що у Києві повітряна лінія пошкоджена внаслідок масованого ракетного обстрілу, що призвело до відключення 259 тисяч точок обліку. Крім того, на Київщині високовольтні лінії також постраждали від обстрілів, що призвело до відключення споживачів у Бучанському та Вишгородському районах. Порушення в роботі гідроелектростанцій та тимчасові відключення обладнання підстанцій також зафіксовані.

У Хмельницькій області, внаслідок негоди, 15 населених пунктів РЕМів Красилівського, Новоушицького, Славутського, Теофіпольського та Хмельницького областей залишилися без електроенергії. Загалом це стосується 1 354 споживачів, включаючи 1 272 побутових та 82 непобутових споживачів.

Яка ситуація в енергосистемі в Чернігівській області

У Чернігівській області 16 населених пунктів також зазнали втрат електропостачання через ворожі обстріли, а додатково 16 населених пунктів були відключені з технічних причин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: