Завантаження ...
Новобудови Києва

Жінка з Чернігівщини вбила свого чоловіка під час застілля

Жінка з Чернігівщини вбила свого чоловіка під час застілля фото

Поліцейські з Корюківського району затримали жінку, яка вбила свого співмешканця та намагалась обдурити правоохоронців щодо своєї причетності до злочину.

Інцидент став відомий після повідомлення місцевої мешканки про смерть її 62-річного співмешканця від ножового поранення. Заявниця стверджувала, що трагедія сталася, поки вона була відсутня вдома і не знає хто міг би вчинити злочин, адже дома нікого не було.

Спецгрупа поліції виїхала на місце події та при обстеженні виявила тіло чоловіка з ножовим пораненням, а також заявницю, яка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час розслідування виявилося, що конфлікт виник між самими співмешканцями під час спільного споживання алкоголю. Унаслідок сварки жінка атакувала чоловіка ножем у груди. Злякавшись можливих наслідків, вона вигадала історію про "таємничого вбивцю".

Зловмисницю затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) розпочато досудове розслідування.

Жінці може загрожувати від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: