Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чернігові розкрили мережу 'закладчиків' наркотиків: поліцейські затримали дилерів з психотропами

У Чернігові розкрили мережу 'закладчиків' наркотиків: поліцейські затримали дилерів з психотропами фото

Оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю поліції Чернігівщини викрили двох жителів Чернігова, що вчиняли розповсюдження психотропних речовин шляхом розкладання "закладок".

Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних у скоєнні роздрібного наркодилерства в самий момент отримання ними нової партії заборонених речовин. Під час поверхневого огляду вилучили у одного з них поліетиленовий зіп-пакет із кристалоподібною речовиною, яка схожа на психотропну речовину PVP-солі.

Під час аналізу мобільного телефону зловмисника поліцейські виявили переписку, в якій наркодилер взаємодіяв з "клієнтами" стосовно розкладання схованих дрібних порцій психотропних речовин за допомогою "закладок".

Здійснивши санкціоновані обшуки в оселях зловмисників, правоохоронці виявили зіп-пакети із психотропною речовиною, зіп-пакети з канабісом, засоби для фасування, пристрої для паління та ваги.

Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень. Один із фігурантів вже затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції, під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури, готує повідомлення затриманим про підозру за статтями 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

У Чернігові розкрили мережу 'закладчиків' наркотиків: поліцейські затримали дилерів з психотропами фото №1
У Чернігові розкрили мережу 'закладчиків' наркотиків: поліцейські затримали дилерів з психотропами фото №2
У Чернігові розкрили мережу 'закладчиків' наркотиків: поліцейські затримали дилерів з психотропами фото №3
У Чернігові розкрили мережу 'закладчиків' наркотиків: поліцейські затримали дилерів з психотропами фото №4

Фото: Сектор комунікаціїполіції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: