Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Волонтер із Чернігова "кинув" військового із авто

Волонтер із Чернігова "кинув" військового із авто фото

Воїн, який захищає Україну, поділився історією про волонтера Романа Коломійця з Чернігова, який, за його словами, вчинив обман щодо закупівлі автомобіля для їхнього підрозділу. Цю інформацію він виклав у телеграм-каналі CheGo.

"Роман Коломієць! Вже минуло більше ніж півроку, але ані автомобіля, ані грошей немає. Зроби все для того, або повернути гроші або надати автомобіль. Прошу правоохоронні органи звернути увагу на написану мною заяву на початку серпня 2023 щодо ймовірного шахрайства", - каже захсник.

Воїн також повідомив, що слідчі відмовляються від розслідування, навіть після того, як пройшло чотири місяці з подання його заяви, і йому зателефонували лише раз, радячи вимагати розписку від Коломійця.

Поліція підтвердила, що розслідування проводиться. 4 серпня 2023 року відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 ККУ (шахрайство) за заявою командира.

У свою чергу, волонтер Роман Коломієць вважає, що його волонтерська діяльність перешкоджається ОВА. За його словами, йому не дозволяють виїзд за допомогою системи "Шлях". Коломієць стверджує, що під час попереднього виїзду за цією системою він провів за кордоном не 1 місяць, як було дозволено, а 8 місяців, зазначивши, що це було пов'язано з непорозумінням.

Також Коломієць у коментарях у ФБ виклав свою версію подій - каже частину грошей вже повернув.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: