Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Столиця в нечистотах: У Києві прорвало каналізацію

Столиця в нечистотах: У Києві прорвало каналізацію фото

У Києві вночі, 8 січня, сталася аварія в каналізаційній системі, що призвело до виливу нечистот в столичних районах. Інцидент трапився у Святошинському районі.

Мережею вже ширяться численні фото та відео, які ілюструють, як вулиці Києва буквально затоплені відходами. Місцеві мешканці висловлюють занепокоєння з приводу того, що місто стоїть перед очікуваним посиленням морозів.

Прогноз на 8 січня передбачає до 13 градусів морозу у Києві. Тому жителі столиці хвилюються щодо можливих наслідків, якщо витік нечистот не буде усунуто невдовзі.

За попередньою інформацією, аварія сталася на вулиці Жуля Верна, як про це повідомили користувачі соціальних мереж. Вони також поширили велику кількість фото та відео, які показують наслідки інциденту. На знімках видно, як відходи затопили автомобілі, залишені на нічному паркуванні.

Спочатку повідомлялося про прорив водопроводу, але пізніше з'явилася інформація про те, що каналізаційні стоки потрапили в місто.

Користувачі в інтернеті намагаються розглядати ситуацію з гумором, жартуючи про неприємний запах у столиці. Ба більше, незламні українці вже створили купу мемів стосовно цієї неприємної ситуації. Зібрали кращі, для вас.

Столиця в нечистотах: У Києві прорвало каналізацію фото №1
Столиця в нечистотах: У Києві прорвало каналізацію фото №2
Столиця в нечистотах: У Києві прорвало каналізацію фото №3
Столиця в нечистотах: У Києві прорвало каналізацію фото №4

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: