Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В пам'ять про героїчного сина: Родина з Чернігівщини купила два авто для ЗСУ

В пам'ять про героїчного сина: Родина з Чернігівщини купила два авто для ЗСУ фото

На Чернігівщині родина Солдат з села Велика Загорівка Плисківської громади вирішила вшанувати пам'ять свого загиблого сина, Олега, придбавши та передавши дві автівки для ЗСУ. 

Мати загиблого військовослужбовця, Наталія Солдат, поділилася, що спочатку вони хотіли передати авто 53-й окремій механізованій бригаді, де служив їхній син, проте вони не змогли зв'язатися із військовослужбовцями. 

Наталія розповіла, що випадкова зустріч з односельцем, який зазначив потребу в машинах для свого сина, спонукала їх до цього доброчинного кроку. Придбання автівок допоміг організувати волонтер і дитячий друг загиблого Олега, Артем Чабак. Волонтер також пропонував розмістити пам'ятні написи на машинах в пам'ять про загиблого воїна.

"Одного разу ми їхали у Борзну і зустріли там односельця. Він сказав, що його сину потрібні машини й ми вирішили купити їм два авто", — розповіла Наталія Солдат.

Родина вирішила не розголошувати суму, яку вони витратили на придбання автівок, але відзначила, що допомогу в цьому процесі надавали волонтер і їхній друг Артем Чабак. Наталія Солдат підкреслила, що тепер ці автомобілі допомагають веденню служби українським військовим на передовій в східних регіонах України.

За словами Наталії, її син Олег не був одружений. 

"Був дуже працьовитий. Мені все на світі допомагав: на городі, їсти зварить. З батьком вдома все робив", — розповіла мати загиблого воїна.

За інформацією Плисківської сільської ради, Олег Солдат, народжений 10 жовтня 1994 року, вступив до лав ЗСУ у 2013 році та брав участь в АТО/ООС з 2014 по 2018 роки. Після звільнення працював у будівельних компаніях Києва, а у 2022 році був мобілізований знову. Загинув у ході бойових дій 4 серпня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: