Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нова пошта тепер не пошта: Компанія змінила назву

Нова пошта тепер не пошта: Компанія змінила назву фото

Група компаній "Нова пошта" оголосила про зміни у своїй назві, яка тепер буде NOVA. Логістичний оператор "Нова пошта" залишається незмінним.

Компанія "Нова пошта" активно працює на українському ринку з 2001 року і за цей період розвинула різноманітні напрямки діяльності. Новинки включають NovaPay, яка надає клієнтам можливість відкривати рахунки; Nova Digital, що пропонує IT-рішення для захисту від кібератак та Nova Global, яка здійснює доставку з різних континентів. Сама "Нова пошта" крім послуг доставки пропонує послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та активно діє в Європі.

Зміни в назві групи компаній відбулися з метою відобразити розширені можливості компанії, яка тепер не обмежується лише поштовими послугами. Логотипи та бренд "Нова пошта" залишаються незмінними, а зміни стосуються лише назви групи компаній.

"Ми розширюємося далі від сфери поштових послуг, тому вирішили відмовитися від слова 'пошта' у назві групи, залишаючи її широкою та без бар'єрів — NOVA," - зазначив Вячеслав Климов, співвласник групи NOVA.

Логістичний оператор "Нова пошта" залишається вірним своїй нинішній назві та логотипам, ніяких ребрендингів не передбачено. Група NOVA розробляє спільну стратегію та керується цінностями, такими як швидкість, легкість, безпека, люди, технології та розвиток. Вона об'єднує такі компанії, як "Нова пошта" в Україні, Nova Post Europe, NovaPay, Nova Global, Supernova Airlines та Nova Digital, кожна з яких має своє власне спрямування та послуги, але діє в рамках загальної стратегії та цінностей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: