Завантаження ...
Новобудови Києва

Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак

Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото

11 січня, голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у своєму телеграм-каналі про ракетний удар, який ворог завдав близько 22:30 10 січня, зі сторони Бєлгорода по Київському району Харкова, використовуючи ЗРК С-300.

Готель отримав значні пошкодження в результаті ракетного удару, при цьому одна ракета влучила в землю біля фасаду будівлі, а інша - в дах, що призвело до часткового руйнування задньої частини готелю. 12 осіб постраждали, а наразі 2 людей знаходяться в лікарнях: 35-річний чоловік у важкому стані та 71-річна жінка з середнім станом.

Понад 15 населених пунктів Харківщини зазнали артилерійських та мінометних ударів, включаючи Синьківку, Іванівку, Петропавлівку, Берестове Куп'янського району; Гатище, Плетенівка, Землянки Чугуївського району.

Ворог також здійснив авіаційні удари біля Вільчої Чугуївського району; Вільхуватка, Петропавлівка, Кучерівка, Подоли Куп'янського району, Лозова Лозівського району.

Вчора біля 22:00 окупанти обстріляли село Подоли Куп'янського району, де постраждали 84-річна жінка та 64-річний чоловік.

О 14:00 ворог наніс удар по місту Вовчанськ, пошкоджено приватний будинок та лінії електропередач.

О 14:30 та 15:44 ворожий обстріл села Вільхуватка, в результаті чого загинула 49-річна жінка, а 10 будинків, навчальний заклад і магазин отримали пошкодження.

На Куп'янському напрямку ЗСУ відбили 5 атак ворога біля Синьківки Куп'янського району.

Протягом доби на території Харківської області групи вибухотехніків провели розмінування 5,1 гектара території та знищили 174 вибухові предмети. Роботи з розмінування тривають.

Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №1
Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №2
Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №3
Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №4
Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №5
Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №6
Нічний обстріл Харкова: Наслідки ворожих атак фото №7

Фото: Телеграм голови Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: