Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині

Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото

На Чернігівщині поліцейські оголосили про підозру членам організованої злочинної групи, які стояли за наркобізнесом на суму понад 100 мільйонів гривень.

Слідчі Чернігівського райуправління поліції разом із Чернігівською окружною прокуратурою оголосили підозру особам, які влітку минулого року організували наркоплантацію площею в 2 гектари.

Викриття зухвалих наркоділків відбулося влітку минулого року, а інформацію про злочинний нарко-картель оприлюднено 10 січня.

Оперативники карного розшуку обласної поліції, спільно з кримінальним блоком та підрозділом кримінального аналізу Чернігівського райуправління та оперативними співробітниками Чернігівського прикордонного загону, виявили та ліквідували наркоплантацію, де культивували коноплі.

Під час санкціонованого обшуку на території ділянки поліцейські вилучили майже 104 кілограми канабісу, оцінюваних на суму понад 16 мільйонів гривень на «чорному ринку».

Зловмисники розраховували на річний прибуток у сумі понад 100 мільйонів гривень.

Поліцейські також вилучили лабораторне обладнання для переробки та фасування наркосировини, вентилятори, спеціальні сушарки та інші засоби.

На місці події було затримано озброєного організатора злочину та його двох спільників, у яких вилучили автомат та пістолет. Досудове розслідування також виявило причетність до злочину ще двох осіб, які допомагали у виробництві канабісу.

Усім затриманим оголошено підозру за різними статтями Кримінального кодексу України, які передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування продовжується.

Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото №1
Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото №2
Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото №3
Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото №4
Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото №5
Наркобізнес на 100 мільйонів гривень на Чернігівщині фото №6

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: