Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зеленський у Швейцарії: Які цілі робочого візиту?

Зеленський у Швейцарії: Які цілі робочого візиту? фото

Президент України, Володимир Зеленський, вже прибув до Швейцарії для участі в ряді важливих заходів, які включають у себе відновлення справи викрадених дітей, розгляд санкцій та розробку механізмів використання російських активів, які раніше були заморожені.

Про це повідомив глава швейцарської дипломатії, Ігнаціо Кассіс, у своєму Twitter, опублікувавши фотографію із прибуттям Зеленського.

У своєму повідомленні Зеленський зазначив, що він планує обговорити питання повернення викрадених дітей, введення санкцій та розробку механізмів для використання російських активів.

Крім того, в рамках візиту він висловить інтерес до співпраці у гуманітарному розмінуванні, фінансовій підтримці та відбудові України.

Президент також візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі та проведе низку двосторонніх зустрічей, включаючи главу Єврокомісії Урсулу фон дер Ляєн. Організатори форуму анонсували, що Зеленський виступить із спеціальною промовою на панелі "Досягнення безпеки та співробітництва у фрагментованому світі" 16 січня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: