Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Діти з Чернігівщини "нащедрували" 130 тисяч гривень на авто для ЗСУ!

Діти з Чернігівщини "нащедрували" 130 тисяч гривень на авто для ЗСУ! фото

Підлітки з міста Бахмач на Чернігівщині успішно виступили із новорічною виставою 24 рази та назбирали вражаючу суму в 130 тисяч гривень на закупівлю автомобіля для підтримки військових на передовій. 

Діти організували виставу, що об'їхала різні підприємства міста та громади. Вже завдяки роботі волонтерів автомобіль пройшов ремонт і з нетерпінням чекає на передачу землякам, які служать на передовій.

Сценарій вистави написала вчителька і волонтерка з громадської організації "МЕТАМОРФОЗИ" Тетяна Левченко.

"У нас була велика ціль: зібрати на машину і зібрати велику суму, бо машина потрібна, а донати йдуть дуже повільно. Тому ми вирішили написати виставу про нас, про наші "Метаморфози", про те, що ми збираємо на машину. Ця щедрівка новітня, але в ній є всі традиційні елементи. Наші герої збирають на машину, ми теж збираємо на машину", – розказує Тетяна Левченко.

Це вже третя подібна ініціатива бахмацьких дітей, які влаштовують вистави з метою збору коштів для Збройних Сил України.   

"Я хочу, щоб я приносила користь, щоб скоріше була перемога. Щоб уже не було повітряних тривог, щоб уже всі воїни повернулися додому", – говорить акторка Юлія Корень.

Автомобіль днями вирушає на передову. Діти залишать свої побажання воїнам-землякам на згадку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: