Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Живий щит з цивільних: В Донецьку від обстрілу загинули мирні люди

Живий щит з цивільних: В Донецьку від обстрілу загинули мирні люди фото

На ринку в районі Текстильника в Донецьку сталися вибухи, під час яких під обстріл потрапили цивільні. За інформацією терористів, снаряд впав, коли російські військові прибули на ринок.

Місцеві телеграм-канали, контрольовані Москвою, публікують фото і відео з місця пригоди. На цих матеріалах видно, що бойовики не приховують того, що російські військові були присутні на ринку.

Пропагандисти звинувачують Збройні Сили України у вибуху, показуючи тіла загиблих у цивільному одязі на своїх матеріалах.

Однак терористи, представляючи себе як "ДНР", стверджують, що обстріл стався в зоні розташування їхніх військових.

"Як тільки приїхали - упав снаряд. Багато загиблих. Там бабусі торгують. Саме на перехресті, де бабусі торгують... багато людей загинуло, поранених багато. Всі військові, які скуповувалися, побігли на допомогу", - скаржиться один з бойовиків.

Журналіст Денис Казанський відзначає, що ще напередодні, 20 січня, самі колаборанти з Ясинуватої повідомляли, що російські військові стріляють з житлових кварталів, використовуючи цивільних як прикриття.

Українські телеграм-канали публікують фото і відео з місця подій і стверджують що росіяни навмисно вдарили по мирним людям. 

Це теракт, інакше і сказати не можна. - Телеграм-канал Труха Донецьк

За новими даними загинуло 14 чоловік. Ще понад 10 поранено. Інформація уточнюється.

Фото: Телеграм-канал Труха Донецьк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: