Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Атака дронів: У Пітері горить газовий термінал друга Путіна

Атака дронів: У Пітері горить газовий термінал друга Путіна фото

Під час сьогоднішньої атаки дронів на Росію, загорівся газовий термінал компанії "Новатек" в Ленінградській області. Цей об'єкт належить Геннадію Тимченку, другу російського президента Володимира Путіна.

Журналіст Денис Казанський повідомив, що пожежу спровокував приліт безпілотника. Губернатор Ленінградської області, Олександр Дрозденко, повідомив про пожежу в порту Усть-Луга, де розташований газовий термінал. Персонал був евакуйований, проте причину події чиновник не конкретизував.

Телеграм-канал "Обережно, новини" передав, що місцеві мешканці чули звуки пролітаючих безпілотників, а "Фонтанка" повідомила, що російські сили ППО виявили два безпілотника, що летять у бік Петербурга, перед тим як вони змінили курс і атакували газосховище "Новатек".

Поки що ні влада області, ні російське міністерство оборони не вказали причину події. За даними рятувальників, рівень пожежі знижено до 2.

Відзначимо, що в ніч на 21 січня сталося ще кілька дронових атак на російські області. Так, вчора пізно ввечері міноборони РФ стверджувало, що засоби ППО збили український "безпілотний літальний апарат літакового типу" над Орловською областю. Там сказали, що ціллю дрона були якісь об'єкти на території області, але не уточнили які.

Важливо відзначити, що вночі на 21 січня також сталися декілька дронових атак на російські області. Міністерство оборони РФ повідомляло, що збило український безпілотник над Орловською областю, а пізніше ще один над Смоленською областю. Заявляється про знищення трьох дронів. Також влада Тульської області повідомила про атаку українських безпілотників, засвідчену відеозаписами вибуху в Тулі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: