Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пожежа знищила будинок Ігоря Мазепи на Чернігівщині

Пожежа знищила будинок Ігоря Мазепи на Чернігівщині фото

У селі Картовецьке Чернігівської області, внаслідок пожежі, нічого не залишилося від будинку власника інвестиційної компанії Concorde Capital та відомого бізнесмена Ігоря Мазепи, який є підозрюваним у вчиненні схеми протиправного заволодіння 7 га земельною ділянкою, де розташовані гідротехнічні споруди Київської ГЕС. За попередніми даними, причиною пожежі стали недоліки конструкції, порушення правил монтажу печей та димарів.

Інцидент стався вночі на 22 січня, інформацію про це повідомив генеральний прокурор Андрій Костін. Будинок бізнесмена був оснащений камерами спостереження, які допоможуть встановити точну причину загоряння.

Директорка з комунікацій Concorde Capital Анна Константинова підтвердила, що Мазепа використовував цей будинок для відпочинку, а також його родичі проживають поблизу.

Поліція Чернігівської області розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі, і слідство продовжується. У понеділок, 22 січня, адвокати Concorde Capital подали апеляційну скаргу на запобіжний захід для Ігоря Мазепи, якого суд визначив тримання під вартою до 27 лютого та заставу в розмірі понад 349 млн грн.

Фото: Concorde Capital

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: