Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

18 поранених: Наслідки російського обстрілу Києва

18 поранених: Наслідки російського обстрілу Києва фото

Сьогодні вранці, 23 січня, Росія вчинила новий масований удар проти України, випустивши понад десять ракет від бомбардувальників Ту-95МС. Близько 6 годин ранку вони перетнули кордон та, після маневрів, націлено обстріляли Київ.

За даними мера Кличка, внаслідок ранкової атаки ворога вже постраждали 9 осіб в Соломʼянському та Святошинському районах столиці. Вісім з них госпіталізовані, а медики проводять реанімаційні заходи для одного з постраждалих. Також, 13-річному хлопцю була надана допомога на місці події.

UPD: Кількість поранених в Києві зростає, загалом вже відомо про 18 поранених, з яких 13 госпіталізовані, включаючи троє дітей.

За інформацією військової адміністрації, у Святошинському районі Києва через ракетний удар виникла пожежа, яка охопила припарковані автомобілі. Також пошкоджений житловий будинок в одному з районів міста.

Уже є повідомлення про одну загиблу жінку, і більшість поранених в столиці отримали мінно-вибухові травми.

Важливо відзначити, що у житловому будинку в Святошинському районі була знайдена не здетонована бойова частина ракети, і ведеться евакуація мешканців будинку.

Фото: КМВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: