Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КАРАНТИН загрожує школам на Чернігівщині!

КАРАНТИН загрожує школам на Чернігівщині! фото

У ході щотижневої ранкової наради генеральний директор КП "Чернігівська міська лікарня №2" Владислав Кухар сповістив про можливість введення карантину в школах Чернігова через погіршення епідеміологічної ситуації в місті.

Зараз місто перейшло епідеміологічний поріг, і якщо темпи захворюваності продовжать зростати, то вже наступного тижня або найближчим часом може бути введений карантин, заявив Владислав Кухар.

Протягом минулого тижня до закладів охорони здоров’я в області звернулось на 17,6% більше осіб із діагнозом "ГРВІ" порівняно із попереднім тижнем, зокрема у дітей збільшення на 16,8%.

Рівень захворюваності залишається на середньому рівні інтенсивності епідемічного процесу, але вище епідемічного порогу на 7,4%.

Протягом останнього тижня лабораторно підтверджено 112 випадків COVID-19, що перевищує показники попереднього тижня на 1,8%. З усіх госпіталізованих із ГРВІ (99 осіб), 26,3% мають COVID-19.

Летальних випадків від грипу не зафіксовано, але з початку епідсезону лабораторно підтверджено 23 летальних випадки від COVID-19 серед дорослих, які не були вакциновані та мали супутні стани.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: