Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наслідки атаки Миколаївщини безпілотниками сьогодні вночі

Наслідки атаки Миколаївщини безпілотниками сьогодні вночі фото

У нічний час територію Миколаївщини атакували безпілотниками з боку Російської Федерації.

У результаті нічної атаки камікадзе-дронів на Миколаївщину постраждав чоловік, повідомляє обласна військова адміністрація (ОВА). Російські військові, діючи у ніч з 30 на 31 січня, використали ударні дрони типу Shahed-136/131 для атаки на Снігурівську громаду. За інформацією голови ОВА Віталія Кіма, одна людина отримала серйозні поранення.

«У ніч на 31 січня силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено пʼять БпЛА типу Shahed-136/131», – каже місцевий чиновник.

Також, за його словами, у Миколаївському районі обстріли з артилерії РФ були зафіксовані 30 січня, о 08:34 в Очаківській громаді, о 15:16 - по Куцурубській громаді. Обстріли міста Очаків відбулися вечора 30 січня та вранці 31 січня, призвівши до пошкодження житлових та господарських будівель, а також ліній електро- та газопостачання. На щастя, постраждалих немає.

Також в Баштанському районі через атаку дронів типу Shahed-136/131 внаслідок пожежі пошкоджено склади сільськогосподарського підприємства та будівлю магазина Снігурівської громади. Пожежу було ліквідовано вогнеборцями.

Наслідки атаки Миколаївщини безпілотниками сьогодні вночі фото №1
Наслідки атаки Миколаївщини безпілотниками сьогодні вночі фото №2
Наслідки атаки Миколаївщини безпілотниками сьогодні вночі фото №3

Фото: Сили оборони півдня України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: