Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знущався над 84-річною тещею: Поліція затримала домашнього кривдника!

Знущався над 84-річною тещею: Поліція затримала домашнього кривдника! фото

Правоохоронці Чернігівського райуправління розслідують кримінальний випадок щодо систематичного психологічного насильства над 84-річною жінкою.

Сектор протидії домашньому насильству райуправління поліції Чернігова виявив, що 56-річний чоловік систематично практикував психологічне насильство над своєю колишньою тещею, як виявилось, вона є його співмешканкою. З серпня 2022 року пенсіонерка зверталася до поліції кілька разів для захисту від домашнього кривдника.

Кожен раз правоохоронці складали адміністративні матеріали за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладали тимчасові заборони на контакти з правопорушником. Суд застосовував штрафні санкції.

Після зафіксування нового випадку домашнього насильства суд, за вимогою поліції, призначив адміністративний арешт громадянину на 10 діб.

Крім того, слідство розглядає кримінальну справу за статтею 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Поліція Черніговщини закликає громадян не приховувати випадки домашнього насильства. Якщо ви або хтось з ваших рідних чи знайомих стали жертвами насильства або вам загрожує небезпека, негайно звертайтеся за допомогою.

Телефонуйте до поліції за номером 102 або на такі номери: 1547 – цілодобова безкоштовна «гаряча лінія»; 0-800-500-335 – анонімна безкоштовна Національна «гаряча лінія», 0-800-213-103 – безкоштовна правова допомога.

Головне правило – не мовчати! Насильству немає виправдання!

Фото: Поліція Чернігівського району

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: