Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відстрілюватимуть хижих тварин для збереження екосистеми на Чернігівщині

Відстрілюватимуть хижих тварин для збереження екосистеми на Чернігівщині фото

Менська міська рада анонсує проведення відстрілу хижих тварин на території мисливських угідь Мисливсько-рибальського підприємства Чернігівської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР) в рамках заходів з екологічного збереження.

Згідно з повідомленням Мисливсько-рибальського підприємства, відстріл хижих тварин заплановано на 3, 4, 7, 8, 10 та 11 лютого 2024 року. Рішення підтримується п.5 Протоколу № 1 засідання державної протиепізоотичної комісії при Корюківській районній державній адміністрації від 23.01.2024 року.

Метою цих заходів є підтримання балансу екосистеми та запобігання надмірному розмноженню хижих тварин, що може призвести до дисбалансу в природному середовищі. Проведення відстрілу контролюється в рамках екологічних стандартів та зобов'язань з охорони природи.

Такі заходи є важливою частиною стратегії збереження біорізноманіття та допомагають підтримувати екологічний баланс на території регіону. Мисливці та екологічні організації активно співпрацюють для забезпечення сталої та здорової природи для майбутніх поколінь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: