Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бій за незалежність: Українські воїни перемогли ворожу ДРГ на Сумському напрямку

Бій за незалежність: Українські воїни перемогли ворожу ДРГ на Сумському напрямку фото

Сергій Наєв повідомив у своєму Telegram про успішну оборону на Сумському напрямку. Бійці Сил територіальної оборони, що захищають Північну операційну зону, зупинили спробу ворожої диверсійно-розвідувальної групи перетнути державний кордон України.

"Вчора о 18:20 на підступах до Глухівської громади бійцями одного з опорних пунктів було помічено рух озброєної  групи у складі десяти осіб. Відразу українські бійці розпочали стрілецький бій та викликали протидиверсійні резерви зі складу свого батальйону."

Мінометники приєдналися до бою, накриваючи ворожі сили щільним вогнем. Змінивши тактику через втрати, ворог поділився на дві групи, проте зустрівши контрдиверсійну групу, втратили можливість просування.

Бій тривав півтори години, і завдяки відважним заходам оборонців Північного напрямку, ворожа група була відкинута далеко за межі українського кордону. Сергій Наєв висловив вдячність українським воїнам, що роблять все можливе для захисту нашої незалежності.

Низький уклін кожному українському воїну, який стоїть на захисті нашої незалежності й робить все можливе для того, щоб наблизити нашу славетну Перемогу. Слава Україні! 

Фото: Сергій Наєв

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: