Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зеленський відвідав бійців на передовій у Роботине, Запорізької області

Зеленський відвідав бійців на передовій у Роботине, Запорізької області фото

Президент України, Володимир Зеленський, здійснив неочікуваний візит до розташування 65-ї окремої механізованої бригади в селі Роботине, Запорізька область. Новина про це з'явилася в його офіційному Telegram-каналі.

"Честь бути сьогодні тут. Підтримати воїнів і нагородити. На їхніх плечах складна, вирішальна місія – відкинути ворога й захистити Україну. Пишаємося нашими воїнами, дякуємо кожному", - написав Зеленський.

Згідно із звітом Офісу президента, Зеленський відвідав передові позиції українських військових, отримавши інформацію від командира оперативного угруповання військ "Запоріжжя" Володимира Горбатюка.

Під час візиту, Зеленський вручив відзнаку "Хрест бойових заслуг" командиру розвідувального взводу та нагородив орденами Богдана Хмельницького та "За мужність" інших воїнів. Один із бійців подарував президенту шеврон 65-ї окремої механізованої бригади.

Президент зазначив, що немає нічого особливого в його візиті на передову, бо це є нормально.

Стосовно ситуації на Запорізькому напрямку, за даними Генштабу, силами оборони вдалося відбити атаку противника в районі Роботиного Запорізької області. Відзначено також 66 бойових зіткнень, половина з яких сталася на Авдіївському напрямку.

Українські військові успішно відбили атаки на інших напрямках, демонструючи високий ступінь готовності та мужності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: