Заставляв собаку палити: у Ніжині покарали чоловіка за жорстоке поводження із твариною

У місті Ніжин поліцейські вжили рішучих заходів у справі про жорстоке поводження з тваринами, притягнувши до відповідальності місцевого мешканця.

У місті Ніжин поліцейські вжили рішучих заходів у справі про жорстоке поводження з тваринами, притягнувши до відповідальності місцевого мешканця. Справа отримала широкий резонанс після того, як в соціальних мережах було виявлено відео, на якому чоловік примушує собаку вдихати дим від цигарки.

Ніжинські поліцейські не минають стороною випадки жорстокості до тварин та відзначають, що такі дії є неприпустимими та порушують закон України.

Спеціалісти виявили порушника, і за вчинення жорстоких дій відповідно до статті 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення склали адміністративні матеріали. Ця стаття передбачає накладення штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини у разі, якщо її перебування у власника становить загрозу для її життя або здоров'я.

Ніжинська поліція закликає громадян бути уважними та повідомляти про подібні випадки жорстокого поводження з тваринами, щоб захистити беззахисних у нашому суспільстві.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: