Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліція Чернігівщини вилучила 2400 літрів спирту невідомого походження

Поліція Чернігівщини вилучила 2400 літрів спирту невідомого походження фото

Поліція на Чернігівщині взяла під контроль незаконну діяльність чернігівця, який перевозив великі об’єми спирту. Спільно з оперативниками карного розшуку обласної поліції, співробітники Ніжинського райуправління поліції здійснили рейд і вилучили майже 2,5 тонни невідомого походження спирту.

Патрульні поліцейські зупинили вантажний автофургон «Мерседес-Бенц Спринтер» поблизу Ніжина, відповідаючи на оперативну інформацію. Під час перевірки транспортного засобу вони виявили 12 діжок об’ємом по 200 літрів кожна, заповнених рідиною із характерним запахом спирту.

З незаконного обігу було вилучено 2400 літрів спирту невідомого походження. Автомобіль та вантаж були скеровані на проведення експертних досліджень.

Слідчі Ніжинського райуправління поліції ведуть розслідування за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України, що передбачає незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування підакцизних товарів. Такі порушення караються штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а також конфіскацією та знищенням незаконно виготовленого товару.

Досудове розслідування продовжується.

Поліція Чернігівщини вилучила 2400 літрів спирту невідомого походження фото №1
Поліція Чернігівщини вилучила 2400 літрів спирту невідомого походження фото №2
Поліція Чернігівщини вилучила 2400 літрів спирту невідомого походження фото №3

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: