Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чутки які приводять до насильства: Жінки побили матір з дитиною, бо їм сказали, що це «наводчиця воєнкому»

Чутки які приводять до насильства: Жінки побили матір з дитиною, бо їм сказали, що це «наводчиця воєнкому» фото

Справа трапилася, коли жінкам поширили непідтверджені чутки про те, що жертва є "наводчицею воєнкому". В якийсь момент вони вирішили взяти правосуддя в свої руки, не замислюючись над можливими наслідками.

В мене струс мозку, а в дитини перебій носа!!! 
І тут я вже повертаюся із нової пошти цією самою дорогою, і вони знову там стоять але вже ще більш розлючені, і я дивлюся як всі ці люди просто їдуть на мою машину, я встигла замкнути двері, і відкрила вікно, і декілька осіб почали мене знову питати хто я така, що я точно не місцева бо вони мене не знають, і що я НАВОДЧИЦЯ ВОЄНКОМУ!!!
Що я приїхала до них в село здавати їх і здавати їхніх чоловіків,
і це було вже з криками з угрозами та матами в мій бік сказано…
І тут почалося все ПЕКЛО вони почали бити машину, (трясли так машиною, хотіли машину перевернути) почали витягувати мене через вікно, виривати мені волосся і вирвали ключі з машини, вони хотіли всіма способами витягнути мене з машини, я почала кричати, що в МАШИНІ ДИТИНА надіялася на хоть якусь людяність, 
АЛЕ ОДНА ЖІНОЧКА ЗАПХАЛА БІТУ У ВІКНО І ДАЛА В ГОЛОВУ ДИТИНІ, в той час як інша мене тримала за волосся і я нічого просто нічого не могла зробити - написала жінка на своїй сторінці у фейсбук

На щастя, нападники швидко усвідомили свою помилку і втекли з місця події. 

Поліція вже реагує на цей випадок, проводячи "роз'яснювальні бесіди" з нападницями. Проте, це лише початок. Триває розслідування, щоб знайти особу, яка поширила дезінформацію, спровокувавши цей жахливий вчинок.

Ця історія слугує нагадуванням про те, наскільки важливо перевіряти інформацію перед тим, як взяти за неї відповідальність. В світі, що переповнений новинами та чутками, правда стає найціннішим активом, який ми повинні оберігати.

Фото: Facebook: Іваночка Ванджурак

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: