Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Неспокійна ніч: Через масовану атаку БпЛА на Росії горів нафтопереробний завод

Неспокійна ніч: Через масовану атаку БпЛА на Росії горів нафтопереробний завод фото

Російське Міністерство оборони висунуло заяву щодо масованої атаки безпілотників у ніч на 9 лютого, стверджуючи, що було перехоплено та знищено 19 українських БпЛА в різних регіонах Росії та над Чорним морем. Серед постраждалих об'єктів - Ільський нафтопереробний завод у Сіверському районі Краснодарського краю, який вибухнув під час атаки.

За інформацією, оприлюдненою Російським агентством RIA Novosti, засоби протиповітряної оборони здійснили перехоплення та знищення безпілотників над територіями Курської, Брянської, Орловської областей, Краснодарського краю та Чорного моря.

Губернатор Орловської області, Андрій Кличков, повідомив у Telegram, що об'єкти паливно-енергетичного комплексу були атаковані у його регіоні, але були успішно знищені. За його словами, інцидент не призвів до постраждалих, але правоохоронці забезпечують необхідні заходи для забезпечення безпеки.

Пожежа на Ільському нафтопереробному заводі в Сіверському районі Краснодарського краю розгорілася внаслідок атаки безпілотника. Місцеві жителі повідомили про вибухи.

Свідчення жителів вказують на те, що дрон впав на території заводу, викликавши вибух та подальшу пожежу. Ільський нафтопереробний завод, що відомий своєю діяльністю з прийому, зберігання та переробки вуглеводневої сировини, а також відвантаження готової продукції, горів до 3 години ночі за місцевим часом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: