Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Майже замерзла: Як мешканці Сосницької громади врятували дику косулю

Майже замерзла: Як мешканці Сосницької громади врятували дику косулю фото

Жителі Сосницької громади виявили справжню солідарність, знову довівши, що люди можуть змінювати світ, рятуючи навіть найменших мешканців лісу. Недавно вони врятували маленьку косулю, яка потрапила у скрутне положення.

Малюк косулі, ймовірно, переплив річку та опинився на березі, де почав замерзати від холоду. Свідомі та турботливі мешканці вчасно помітили його, вирішили не залишати його на холоді та врятували від небезпеки.

Згуртована команда добровольців транспортувала косулю до теплого сараю, де тварина змогла відновитися та відігрітися. Затишний тимчасовий притулок, створений громадою, дозволив малюку вижити та набрати сил.

Наступного дня жителі громади взяли на себе відповідальність та доставили косулю до Менського зоопарку, де фахівці здатні надати необхідну допомогу та догляд за непритомним від холоду малюком.

«Дзвонили у зоопарк, щоб дізнатись як там наша косуля. Вона ще слабка, але вже встає! З вольєру її ще не випустили, відправили на карантин. Так що жива, слава Богу», – коментує Людмила Кликова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: