Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нова програма "єЧерга" для рейсових автобусів обіцяє комфортні подорожі без затримок для українців

Нова програма "єЧерга" для рейсових автобусів обіцяє комфортні подорожі без затримок для українців фото

З 12 лютого в Україні стартує програма "єЧерга" для міжнародних автобусних перевезень. Про це повідомив Олександр Кубраков, міністр з розвитку громад, територій та інфраструктури, на своїй сторінці у Facebook.

Програма передбачає реєстрацію рейсових автобусів у системі "єЧерга" для перетину кордону. Кожному автобусу буде запропоновано індивідуальний час для поїздки, який також можна назвати "слотом".

"Впорядковуємо міжнародні автобусні перевезення. З понеділка масштабуємо єЧергу для автобусів на всі пункти пропуску, загалом послуга діятиме на 29 пунктах перетину кордону. Масштабування єЧерги – це частина нашої послідовної роботи з реформування сфери міжнародних пасажирських перевезень, де ключовим лишається комфорт пасажира", – зазначив міністр.

Основна мета цієї ініціативи - забезпечити безчерговий та графікований перетин кордону для автобусів, позбавивши пасажирів необхідності стояти в довгих чергах.

Процес впровадження програми буде проводитися поетапно. По завершенні реєстрації автобусів та аналізу мережі маршрутів, кожному з них буде пропоновано індивідуальний час для перетину кордону. Міністр підкреслив, що наразі система буде використовуватися виключно для реєстрації в межах принципу "реєструйся та їдь".

Впровадження програми "єЧерга" для рейсових автобусів – це ще один крок до створення зручних та ефективних умов для міжнародних пасажирських перевезень в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: