Нова програма "єЧерга" для рейсових автобусів обіцяє комфортні подорожі без затримок для українців

З 12 лютого в Україні стартує програма "єЧерга" для міжнародних автобусних перевезень.

З 12 лютого в Україні стартує програма "єЧерга" для міжнародних автобусних перевезень. Про це повідомив Олександр Кубраков, міністр з розвитку громад, територій та інфраструктури, на своїй сторінці у Facebook.

Програма передбачає реєстрацію рейсових автобусів у системі "єЧерга" для перетину кордону. Кожному автобусу буде запропоновано індивідуальний час для поїздки, який також можна назвати "слотом".

"Впорядковуємо міжнародні автобусні перевезення. З понеділка масштабуємо єЧергу для автобусів на всі пункти пропуску, загалом послуга діятиме на 29 пунктах перетину кордону. Масштабування єЧерги – це частина нашої послідовної роботи з реформування сфери міжнародних пасажирських перевезень, де ключовим лишається комфорт пасажира", – зазначив міністр.

Основна мета цієї ініціативи - забезпечити безчерговий та графікований перетин кордону для автобусів, позбавивши пасажирів необхідності стояти в довгих чергах.

Процес впровадження програми буде проводитися поетапно. По завершенні реєстрації автобусів та аналізу мережі маршрутів, кожному з них буде пропоновано індивідуальний час для перетину кордону. Міністр підкреслив, що наразі система буде використовуватися виключно для реєстрації в межах принципу "реєструйся та їдь".

Впровадження програми "єЧерга" для рейсових автобусів – це ще один крок до створення зручних та ефективних умов для міжнародних пасажирських перевезень в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: