Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ядерна загроза з космосу: Росія викликає тривогу серед американських законодавців

Ядерна загроза з космосу: Росія викликає тривогу серед американських законодавців фото

Голова Комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США, Майк Тернер, заявив про серйозну загрозу національній безпеці з боку Росії, включаючи можливість виведення ядерної зброї у космос. Ця інформація стала відомою після того, як Комітет проголосував за розкриття певних даних, спрямованих на деталізацію надзвичайної іноземної військової загрози.

В листі, розісланому членам Конгресу, Тернер застеріг про те, що це питання вимагає термінового уваги через свою дестабілізуючу природу. Хоча офіційні подробиці не розголошені, джерела, що мають доступ до розвідувальних даних, підтверджують, що російський потенціал є дуже тривожним і може становити серйозну загрозу.

Зокрема, інсайдери стверджують, що розглядається можливість виведення ядерної зброї в космос для використання проти супутників, а не для нападу на Землю. Проте, спікер Палати представників, Майк Джонсон, намагається заспокоїти громадськість, стверджуючи, що немає підстав для тривоги і що влада вживає заходів щодо вирішення цієї потенційної загрози.

Заява Тернера містить заклик до президента Джо Байдена розкрити всю інформацію, пов'язану з цією ситуацією. Запланована зустріч із провідними законодавцями комітетів з національної безпеки свідчить про серйозність ситуації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: