Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нічна бійка: Троє неповнолітніх чернігівців побили чоловіка та втекли на автівці

Нічна бійка: Троє неповнолітніх чернігівців побили чоловіка та втекли на автівці фото

Сьогодні вночі було зафіксовано неприємний інцидент у Чернігові, коли троє неповнолітніх атакували чоловіка та втекли на автівці. Подія трапилася близько 1-ї ночі, коли один з громадян зателефонував на лінію 102, повідомивши про напад та тілесні ушкодження, які йому завдали.

Після інциденту агресори швидко втекли, сівши до білого автомобіля ВАЗ. Патрульна поліція одразу вирушила на місце події, отримавши орієнтування для розшуку транспортного засобу.

Декілька хвилин по тому отримали інформацію, що біля місця нападу зупинено автомобіль ВАЗ-2101. У салоні транспортного засобу перебували двоє пасажирів та водій.

Потерпілого доставили на місце зупинки авто, де він зміг ідентифікувати всіх трьох нападників. Виявилося, що це місцеві неповнолітні мешканці обласного центру.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група та ювенальна поліція для подальшого розслідування. Стан потерпілого погіршувався, і його було доставлено до медичного закладу швидкою допомогою. Інцидент підкреслює важливість вжиття заходів для захисту громадян від насильства та забезпечення безпеки в нічний час.

Фото: Поліція Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: