Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зловмисник у Ніжині: Поліція припинила торгівлю психотропами

Зловмисник у Ніжині: Поліція припинила торгівлю психотропами фото

Поліцейські Ніжинського райуправління успішно припинили діяльність 31-річного місцевого мешканця, який займався незаконною торгівлею наркотичними засобами та психотропними речовинами. Зловмисника затримали оперативники, і його вже відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські отримали конкретну інформацію про чоловіка, який здійснював збут психотропних речовин, зокрема, «Альфа PVP». Оперативники документували факти його діяльності та розпочали проведення санкціонованого обшуку.

Затримка відбулася за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД», під час якої правоохоронці провели обшук автомобіля зловмисника. Під час слідчих дій вилучено зіп-пакети із наркотичною речовиною та інші докази.

Знайдені предмети та речовини направлені на експертне дослідження для подальшого використання у справі. Підозрюваного вже затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та відправлено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий ніжинської поліції готує повідомлення фігуранту про підозру за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України, яке передбачає відповідальність за збут психотропних речовин, вчинений повторно. Такі дії можуть бути покарані позбавленням волі на строк до десяти років, а також конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування, спрямоване на виявлення всіх обставин та приведення зловмисника до відповідальності за його незаконні дії.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: