Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Данія готова передати Україні всю свою артилерію!

Данія готова передати Україні всю свою артилерію! фото

Прем'єр-міністерка Данії, Метте Фредеріксен, анонсує рішучий крок своєї країни на підтримку України в контексті її оборонної потреби. Данія планує передати Україні всю свою артилерію та закликає інші європейські держави поділитися боєприпасами та системами протиповітряної оборони.

Прем'єрка підкреслила, що часто лідери європейських країн стикаються з проблемами у виробництві зброї, що стає заважальним фактором для надання допомоги Україні. Однак зараз вони виявляють ініціативу у створенні нових оборонних підприємств для вирішення цього завдання, додає Фредеріксен.

"Лідери країн Європи часто кажуть про проблеми з виробництвом зброї, називаючи їх причиною, що не дозволяє збільшити постачання допомоги Україні. Проте зараз вони відкривають нові оборонні підприємства на перспективу", – наголосила очільниця уряду Данії.

На Мюнхенській безпековій конференції прем'єр-міністерка наголосила на необхідності термінової передачі Україні необхідного озброєння, яке їй зараз вкрай потрібне. Цей крок відображає важливість спільних зусиль у забезпеченні безпеки та захисту України в умовах сучасної геополітичної обстановки.

Фото: Телеграм канал: Ukraine NOW

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: