Завантаження ...
Новобудови Києва

Після захоплення Авдіївки окупанти намагаються взяти Ласточкине

Після захоплення Авдіївки окупанти намагаються взяти Ласточкине фото

У звіту речника Сил оборони Таврійського напрямку, Дмитра Лиховія, виявлено, що впродовж доби навколо населеного пункту Ласточкине відбулися 14 атак від окупантів. Зазначено, що всі підрозділи, які були під загрозою блокування біля Авдіївки, вдало відведені на нові стратегічні позиції, готові продовжувати виконання бойових завдань.

"Біля Авдіївки всі підрозділи Сил оборони, які перебували під загрозою блокування, відведені на нові порівняно більш вигідні позиції. Продовжують виконувати бойові завдання. Вони стоять на заваді подальшому просуванню ворога. Позиції були підготовлені, була здійснена фортифікація", - зазначив він в ефірі телемарафону.

Важливим є факт, що українські сили стали на заваді подальшому просуванню ворожих військ. Позиції були ретельно підготовлені та зміцнені фортифікаційними спорудами. Це свідчить про високий рівень готовності та ефективності українських військ у відстоюванні своїх позицій.

Ситуація на фронті залишається напруженою, але захисники Ласточкіного продовжують відстоювати свої позиції, забезпечуючи безпеку та стійкість перед ворожими атаками.

Фото: Скріншот: deepstatemap.live

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: