Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Блокада кордону: Мінвідновлення провело термінові переговори з Польщею

Блокада кордону: Мінвідновлення провело термінові переговори з Польщею фото

У зві'зку з блокуванням пасажирського транспорту на польсько-українському кордоні, Міністерство внутрішніх справ та відновлення обговорило термінові питання на спільних переговорах з представниками Польщі. Віцепрем’єр з відновлення, Олександр Кубраков, наголосив, що подібні блокади створюють пряму загрозу безпеці України та можуть слугувати інтересам спільного ворога – Росії.

"Блокування кордону - це пряма загроза безпеці країни, що обороняється. Подібні дії негативно впливають на наше протистояння спільному ворогу на ім’я росія. Жінки та діти, що шукали прихистку від війни і в силу різних причин повертаються додому не можуть ставати заручниками бізнес-інтересів", - зазначив Віцепрем’єр з відновлення Олександр Кубраков.

Він висловив обурення щодо несправедливого та негуманного ставлення до жінок і дітей, які повертаються додому в пошуках притулку від війни. Окрім того, вказав на ризик використання подібних ситуацій російськими спецслужбами для спровокування конфліктів між країнами. Мінвідновлення підтверджує свою готовність вирішувати ці питання для забезпечення безпеки та гідності громадян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: