Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Чернігівщині затримали "Чорного лісоруба" за підкуп поліцейського

На Чернігівщині затримали "Чорного лісоруба" за підкуп поліцейського фото

Українські правоохоронці успішно припинили спробу корумпованого бізнесу, пов'язаного з незаконною вирубкою лісу. 32-річний мешканець Прилуцького району, відомий як "Чорний Лісоруб", був затриманий під час спроби підкупу заступника начальника райвідділу поліції.

За даними слідства, чоловік планував здійснювати систематичну вирубку лісу, усвідомлюючи, що його діяльність є незаконною. Для уникнення можливої інтервенції правоохоронців, він вирішив звернутися до самої поліції та запропонував заступнику начальника райвідділу щомісячні платежі у розмірі 500 доларів. У відповідь він вимагав не перешкоджати йому у незаконній вирубці лісу.

За підтримки правосуддя та принципів чесності, майор поліції відмовився від хабаря. Негайно повідомивши про корупційну пропозицію, він допоміг оперативникам Чернігівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції затримати злочинця.

Цей випадок відзначається як один із прикладів успішного протидії корупції в українській поліції та захисту екологічних ресурсів.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: