Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЗСУ дали вогняну відповідь окупантам на Херсонщині

ЗСУ дали вогняну відповідь окупантам на Херсонщині фото

Збройні Сили України продовжують активні дії на сході країни, наносячи точні та ефективні удари по скупченнях противника. Останнім вражаючим прикладом є вогняна робота артилеристів на полігоні під Подо-Калинівкою в Херсонській області.

За інформацією аналітичного агентства DeepState, сьогоднішній удар призвів до значних втрат серед рядів окупантів. Вражаюче відео з дрону, яке опублікували аналітики, свідчить про точність та координацію дій українських військових.

Речниця Сил оборони півдня, Наталя Гуменюк, підтвердила результативність удару, заявивши в ефірі «Київ 24», що більше 60 ворожих військовослужбовців більше не зможуть повернутися на бойові позиції. Вона додала, що додаткова розвідка триває, інформація про загиблих та втрати буде уточнюватися.

«Робота була проведена досить результативно, до щонайменше 60 загарбників точно вже більше не повернуться на бойові позиції, а решту даних ми ще дорозвідуємо", - додала речниця.

Речниця утримала деталі щодо використаного озброєння під час атаки. Однак, з огляду на результати та вплив удару, можна зробити висновок, що Збройні Сили України використовують найсучасніше та ефективне озброєння для захисту територіальної цілісності країни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: