Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Російському військовому, що розстріляв цивільну автівку з дитиною на Чернігівщині у березні 22 року оголошено підозру!

Російському військовому, що розстріляв цивільну автівку з дитиною на Чернігівщині у березні 22 року оголошено підозру! фото

На Чернігівщині поліція оголосила про підозру військовослужбовцю Росії у справі про розстріл цивільного автомобіля з дитиною. Інцидент стався під час тимчасової окупації російською армією в лютому-березні 2022 року. За підсумками обстрілу одна з пасажирок автівки отримала тілесні ушкодження.

Чернігівські правоохоронці встановили, що росіянин відкрив вогонь по цивільному автомобілю, який перевозив водія та три пасажирки, у тому числі дитину. Інцидент трапився в селі Деснянка, що знаходилося під окупацією. За даними слідства, водій та інші пасажири не становили загрози нападу.

22-річний військовослужбовець окупаційної армії отримав підозру в порушенні законів та звичаїв війни згідно з міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України. Досудове розслідування триває, а правоохоронці спільно з прокуратурою намагаються встановити всі обставини інциденту.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: