Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Огляд конференції «Україна. Рік 2024»: Ключові аспекти та перспективи

Огляд конференції «Україна. Рік 2024»: Ключові аспекти та перспективи фото

Сьогодні, 25 лютого, розпочалася конференція "Україна. Рік 2024", у якій бере участь військово-політичне керівництво країни. Подія присвячена обговоренню різноманітних аспектів майбутнього України.

На конференції «Україна. Рік 2024» визначено ключові напрямки діяльності на цей рік, проте конкретний план залишається конфіденційним. За словами Умєрова, цей план має потенціал стати проривним у досягненні поставлених цілей.

Однією з важливих тем на Конференції стала ініціатива використання наземних дронів. За прогнозами міністра стратегічного розвитку Камишіна, у 2024 році українці частіше почують про ці нові технології.

Важливим досягненням є велика кількість безпілотників на фронті, які виробляють українські компанії. За даними Федорова, понад 200 компаній вже займаються виробництвом дронів в Україні, а мета у виробництві 1 млн дронів щорічно повинна бути досягнута. Успішні випробування українського аналогу «Ланцета» також є позитивним сигналом для розвитку вітчизняної технологічної галузі.

Трансляція:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: