Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наймасштабніша диверсія з українським зерном: Поляки пошкодили більше 8 вантажних вагонів з українською кукурудзою!

Наймасштабніша диверсія з українським зерном: Поляки пошкодили більше 8 вантажних вагонів з українською кукурудзою! фото

Масштабна диверсія сталася на українсько-польському кордоні, де, за словами місцевих ЗМІ, поляки вчинили найбільший "напад" на українське зерно.

Зловмисники пошкодили більше 8 вантажних вагонів з кукурудзою, призначеною для транспортування через кордон.

Деталі атаки ще не повністю з'ясовані, проте відомо, що неідентифіковані особи вчинили акт саботажу, висипавши усю українську кукурудзу, яка перебувала у вантажівках.

Скріншот з відео

Пізніше інформацію про розсипане зерно поширило проросійське польське онлайн-телебачення MIR, розмістивши коротке відео на цю тему.

На опублікованих відео можна побачити, що зерно висипане з щонайменше 10 вагонів. Важко визначити точну кількість пошкодженого зерна наразі, адже більша частина українського збіжжя транспортується через територію Польщі вантажними вагонами серії Eaos з вантажопідйомністю до 62 тонн.

Після розповсюдження інформації пропагандистами з MIR, тему активно обговорюють у соцмережах фермери та ті, хто їм співчуває. Багато користувачів висміяли ситуацію, зазначаючи, що "поламався механізм закривання" у вагонах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: