Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Понад 2 кг наркотиків та арсенал зброї знайшли у чернігівця!

Понад 2 кг наркотиків та арсенал зброї знайшли у чернігівця! фото

Поліцейські Чернігівщини успішно затримали групу осіб, які займалися торгівлею наркотиками та різними видами озброєння. Головний організатор і його спільники вже піддані визначеним заходам.

У результаті проведеної спецоперації, спільно зі співробітниками слідчого управління та карного розшуку поліції Чернігівщини та оперативниками 105 прикордонного загону з підтримки спецпідрозділу "КОРД", вилучено понад 2 кілограми наркотиків та арсенал різних видів зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

Поліція затримала 34-річного чернігівця під підозрою у роздрібному наркодилерстві та торгівлі зброєю й боєприпасами. Зловмисники планували здійснювати торгівлю наркотиками дрібними партіями "з рук в руки".

Під час санкціонованих обшуків, за участі поліцейського-кінолога зі службовим собакою, в помешканнях та транспортних засобах фігурантів були знайдені та вилучені 2 кілограми рослинної речовини, схожої на канабіс, та 15 грамів кристалоподібної речовини, схожої на солі "Альфа-PVP".

Підозрюваному висунуто обвинувачення за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, в особливо великих розмірах). Покарання за цими статтями може становити до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, а вилучені матеріали направлені на експертне дослідження.

Фото: Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: